jasně že jo… kdo si myslí, že jsme v tom obrovském, nedohledném vesmíru sami, měl by se nad absurdností svého tvrzení zamyslet. S ufy je to složitější – mnohdy to, co lidé považují za ufo, je nějaký zcela normální, jen zvláštně vypadající pozemský jev. Na druhou stranu proč ne – ale proč by se mimozemšťané zabývali lety sem, k jedné z nejzaostalejších civilizací ve vesmíru? Leda z čistého altruizmu, což vlastně taky už dlouhá tisíciletí činí a my jejich návštěvy ignorujeme, popřípadě řešíme až trapně radikálně.
To mišák: když už mě citujete, tak bez hrubek… já napsal ZABÝVALI. Jistě že existuje i spousta zaostalejších civilizací, než je ta naše … jenže my spíš potřebujeme záchranu vzhledem k morálnímu úpadku než technické zaostalosti.
0 Nominace Nahlásit |
To víš,že existuje! Troufalost by bylo tvrzení,
že naše zemička je jedinná „TA“ pravá! Je
dostatek literatury faktů,na toto téma,zkus
v knihovně!
0 Nominace Nahlásit |
Možná že existují.
quentos:nesouhlasím s tím „proč by se zabívali nejzaostalejší
civilizací“ třeba je to naopak,že jsou zaostalejší než mi a proto nejsou
schopní cestovat.Každý si je představuje podle filmů"hvězdná brána,muži
v černém a jiné" co když to jsou tvorové jako nějaká zvířata,třeba
podobně vypadajíví jako mravenečník,lenechod,to se také může počítat
za mimozemštany ne??? :) :) :) to je můj názor.
Doplňuji:
Pardón za hrubku,čeština mi nikdy nešla :).
Tady je otázka jesli existuje mimozemsky život ne jesli potřebujem
záchranu,ale souhlasím tu by jsme potřebovali.
Upravil/a: Misak22
1Kdo udělil odpovědi palec? anetadela1
před 5349 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Věřím, že existují. Ale nevěřím, že by chodili po naší planetě, jak je to ve filmech. Na to, abych tomu uvěřila, tak bych to musela vidět na vlastní oči. Ovšem jde o to, zda mi to někdo uvěří, jako nevěřím já :)
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5349 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jsem obyčejná, nepříliš vzdělaná ženská. Myslím si, že nějaká forma života jistě ve vesmíru existuje. Pokud by to byla inteligentní civilizace (podle našich měřítek), pak doufám, že se s ní tak honem nesetkáme. Lidstvo ještě není na takové setkání připraveno. Vždyť neumíme žít ani sami se sebou. Jsme netolerantní, rasističtí, xenofobní, chamtiví, vždyť to vidíte kolem sebe, jak zacházíme s každým, kdo se trochu liší. Kdo se liší od toho jak vypadám já sám – Lojza- zázrak přírody a vrchol inteligence.
0
před 5349 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tady na Odpovedi.cz myslím, že určitě. Jestli někde ve vesmíru, těžko říct… 😁
0
před 5349 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5284 | |
Kepler | 2867 | |