Nefunguje mi teď bezplatné stahování z Ulozto.cz. Je to nějaký technický, dočasný problém serveru? Po vyplnění kódu a kliknutí na „stáhnout FREE“ je vždy stránka přesměrována na (tuším vyhledávač) OpenDNS, s nalezenými odkazy. O co go? Je nezbytné dobít krédo?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, rynek878 před 5303 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Anglicky neumím,základní fráze zvládám,bylo mi úplně jasné,že to není o tom,že by si Toruk nemohl volně stáhnout,třeba kalhoty a vy mu radil, aby se volně usr..Nepodceňujte lidi,nebo to měl být asi vtip a já ho nepochopila.
0 Nominace Nahlásit |
tak teď jsem zkusmo stáhnul IDM (internet download manager) a šlo to,ale trochu déle trvalo než naskočila free tabulka,asi je server přetížený,jako obvykle.
0 Nominace Nahlásit |
mně to jde. Dobít kredit určitě nemusíš, jsi-li free user jako já.
Pozn. pro neanglisty… user není sprosté slovo, nýbržý „uživatel“
0 Nominace Nahlásit |
Je naprosto jedno jestli jsi registrovaný či nikoli.Stáhnout „FEE“ může kdokoli a pokud to zrovna nejde,tak je nejspíš přetížený server.Může se jednat o dočasnou chybu nebo výpadek.
V druhém případě si nemusíš dělat starosti s neúplným stažením nebo přetížením.
0
před 5303 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mi to jde a velmi rychle (odezva stránky okamžité, okno stahování se také objevilo bleskurychle – je vidět, že největší stahovači jsou ve škole).
Je třeba poznamenat, že když to funguje u jednoho souboru takto rychle, tak u jiného souboru se Vám stahování nemusí spustit vůbec – celá stránka je rozdělena na několik (mnoho) serverů, jejichž vytížení je nezávislé (co se týká stahování souborů, vyhledávání souborů je pak řízeno z jednoho místa).
0
před 5303 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Sťahuj pomocou FreeRapidDownloader a nemusíš sa starať
Hlavní rysy
Zdroj: http://wordrider.net/freerapid/
0
před 5302 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.