Dobrý den, mám potíže ze stahování z www.Uloz.to. Dceři jsem chtěl stahnout pohádku Barbie a 12 tančících princezen, je to soubor o velikosti 730Mba. Když opíšu bezpečnostní kod a dám stahovat, tak se mi rychlost výrazně začne zpomalovat a to z 90Kb/sec na 17Kb/sec. To znamená že při běžné rychlosti přes Free tedy omezené stahování by jsem měl mít daný soubor stahnutý zhruba do 80 minut. Při této rychlosti 17Kb/sec se mi daný soubor stahuje i kolem 15 hodin což není normální i při maximálním zatížení internetové sítě tedy můj počítač je v poměru 1 ku 16 tak i kdyby 15 uživatelů předemnou stahovalo fylmy naráz, což je nesmysl tak se mi ta rychlost nemůže takto razantně snížit! V čem může být tedy problém jak tu rychlost stahování mohu zvýšit, dá se to nějak ovlivnit? Když použiji google chrome, což je rychlí načítač internetových stránek a dám stahovat z Uloz.to tak se mi zobrazí text-503 Service Tempodarily Unavailable. A pak se mi nic nestahne ani přes google chrome! V čem může být tedy chyba? Co znamená tento text v překladu do češtiny? Moc vám děkuji za vaši odpověd a prosím o zaslání této odpovědi na můj email. Moc děkuji a s pozdravem Dalibor.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Jahoda, iceT před 5037 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Myslím, že vytíženost serveru neovlivníte. Server upřednostňuje „platící“ uživatele.
Konektivita je omezená a někde se konektivita vzít musí pro platící zákazníky tak se vezme z programu „zdarma“.
0 Nominace Nahlásit |
Stahujte hned zrána,dopoledne to jde bez problémů,a nebo pak až okolo
půlnoci a později.
A nebo si dobijte kredit,to není zas taková hrůza.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 814 | |
Dochy | 725 |