používáme doma toto:
http://www.tefal.cz/All+Products/Cooking+Appliances/Fryers/Products/Actifry/Actifry.htm
nemůžeme si to vynachválit. Například hranolky jsou naprosto jedinečné.
Pokud koupím již ty zmražené tak do toho nedávám ani kapku oleje, protože
jsou již předsmažené a jsou napuštěné olejem. Pokud dělám
z čerstvých brambor tak tam opravdu dám jen jednu polévkovou lžíci oleje
a třeba ještě s trochou nějakého koření a opravdu to nemá chybu.
Výborná je v tom udělaná třeba čína. Jen se to tam dá a nastaví se
čas a o nic se nestarám. Jen je to trochu hlučnější a to kvůli
větráku, který tam žene ten horký vzduch, ale protože to neděláme
v noci v ložnici tak to nevadí. Jinak pokrmů se tam dá dělat mnoho
určitě najdete mnoho receptů a nebo to bude i na Vaší fantazii. Opravdu
vřele doporučuji
0 Nominace Nahlásit |
Za „světovým“ názvem,se v podstatě skrývá horkovzdušné zařízení. Jsou různých objemů a tvarového provedení. Dá se v nich fritovat,péct,smažit,připravit dušené pokrmy,grilovat,ap. Je to vlastně malý konvektomat.Doma používáme skleněný,kulatý o objemu 17 litrů. Od doby pořízení,je trouba prakticky „bez práce“ a slouží jako sklad pánví,pekáčů,ap.Spotřeba tuků je minimální,téměř nulová,a jídla jsou skvělá.
0 Nominace Nahlásit |
Fritování je způsob přípravy pokrmů ponořením do rozpáleného oleje (tuku). Bez tuku to jde patrně dost obtížně. Samozřejmě existují jiné postupy, u nichž není tuková lázeň podmínkou úspěchu.
0
před 4437 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |