Mám v plánu vařit pro lidi. Nevím ale, kdo mi poradí, jak musí být místnost, kde se budou pokrmy připravovat, z hlediska hygieny vybavená.. ?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3788 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Neni jednoznačná otázka, nemůže být ani jednoznačná odpověď. Vše potřebné se dozvíš na příslušné hygieně. I tyto požadavky od hygieny mohou být region od regionu trochu odlišné, i když zákon je jeden.
0 Nominace Nahlásit |
Kuchyň musí být vybavena nerez stoly. Umyvadlo na ruce, dávkovač na tekuté mýdlo, Dřez na bílé nebo myčka, a druhý dřez na černé nádobí Na podlaze dlažba a gula na odpad vylité vody. Při mytí podlahy.Podle velikosti provozu vzduchotechnika.
Doplňuji:
Podívej se do kuchyně v nějaké restauraci nebo hotelu . Pro vstup do gastro
provozů musíš mít zdravotní průkaz od lékaře.
Upravil/a: elektrikář
0
před 3780 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Určitě bych vsadil na odsávání a kvalitní vzduchotechniku. Pokud to nemáte, tak doporučuji firmu VZT Praha. Je to nejen z pohledu hygieny, ale taky hlavně z pohledu bezpečnosti práce a nějakých dalších pracovních podmínek. Bez toho to prostě nepůjde. :) Protože pokud to zkusíte, tak vám budou z toho tepla kuchaři utíkat pryč.
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |