Avatar uživatele
hoplaj

Gastro místnost. Jak musí být z hlediska hygieny vybavená?

Mám v plánu vařit pro lidi. Nevím ale, kdo mi poradí, jak musí být místnost, kde se budou pokrmy připravovat, z hlediska hygieny vybavená.. ?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3804 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Neni jednoznačná otázka, nemůže být ani jednoznačná odpověď. Vše potřebné se dozvíš na příslušné hygieně. I tyto požadavky od hygieny mohou být region od regionu trochu odlišné, i když zákon je jeden.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
elektrikář

Kuchyň musí být vybavena nerez stoly. Umyvadlo na ruce, dávkovač na tekuté mýdlo, Dřez na bílé nebo myčka, a druhý dřez na černé nádobí Na podlaze dlažba a gula na odpad vylité vody. Při mytí podlahy.Podle velikosti provozu vzduchotechnika.

Doplňuji:
Podívej se do kuchyně v nějaké restauraci nebo hotelu . Pro vstup do gastro provozů musíš mít zdravotní průkaz od lékaře.

Upravil/a: elektrikář

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Michálek1245

Určitě bych vsadil na odsávání a kvalitní vzduchotechniku. Pokud to nemáte, tak doporučuji firmu VZT Praha. Je to nejen z pohledu hygieny, ale taky hlavně z pohledu bezpečnosti práce a nějakých dalších pracovních podmínek. Bez toho to prostě nepůjde. :) Protože pokud to zkusíte, tak vám budou z toho tepla kuchaři utíkat pryč.

Nový příspěvek