Zverili by ste svoje osobné informácie slabo zabezpečenej stránke?
Doplňuji:
„Ľudia, ktorí využívajú Facebook, sami rozhodujú o tom, ktoré
informácie o sebe zverejnia. Takže sa v tomto prípade nejedná o nič
iné, ako len o skopírovanie údajov, na ktorých zverejnenie dali už
predtým súhlas ich samotní majitelia,“ stálo vo vyjadrení firmy pre
britský server BBC.
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? quentos, Jahoda, rynek878 před 5211 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
a jak poznat,co je zabezpecene dobre a co ne?ti maníci,co do toho delaji jsou velice vynalezavi,takze casem se stejne nabouraji vsude,zabezpeceni muze byz sebelepsi.
0 Nominace Nahlásit |
Děkuji za úryvek. Teď abych odpověděl, já nikdy nikam nedávám údaje co by mě mohli ohrozit a nebo které bych nechtěl zdělit ostatním , takže se ztotožňuji s článkem.
A na obranu fAcebooku – četli jste někdy o „Google – náš velký bratr“ ? Napištecelé své jméno do googlu a má dost velkou šanci zjsitit o sobě informace které pomalu ani nevíte, nebo které jste nikam neuváděli, takže o nic nejde, všichni jsme někde evidovaní – ať vědomě nebo naopak – s tím se nedá nic moc dělat, pokud není člověk obzvlášť opatrný.
0 Nominace Nahlásit |
Já nikdy neuveřňuji osobní údaje. Je ale fakt, že ti machři toho o vás najdou spoustu. Takže stejně je nějaká ochrana víceméně na houby. ☹
0 Nominace Nahlásit |
To máte fuk,aspoň se budeme všichni znát navzájem a budeme jedna velká rodina.
0
před 5211 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
není to hacker, a stahnul jen veřejně dostupné informace které jsou vidět na vaší profilove stránce, Pokud například máte nastaveno zobrazení email adresy jen přátelům, tak ji tento rádo by hacker nestáhl … hromadně tedy udělal jen to co by dokázal v jednotlivých případech prakticky kdokoliv …
stačí jen nepodléhat snahám redaktorů přežít okurkovou sezónu 🙂 když v televizi zaslechnete slovo hacker můžete si být jisti že jde jen o pimprlové divadýlko a s hackingem to nemá nic společného.
0
před 5211 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |