Avatar uživatele
Džanička

Hořký česnek

Uvařila jsem toto jídlo:Plátky krkovičky jsem osolila,potřela česnekem,sladkým kečupem,a strouhaným sýrem.Podlila vývarem a zapekla.Jaké bylo moje překvapení,když se to nedalo jíst,protože česnek zhořknul.Nemáte někdo podobnou zkušenost s jiným jídlem?Čím to může být.Všimla jsem si že koupený česnek nebyl úplně vysušený,byl trochu vlhký,ale v jiném jídle bylo vše ok.Poraďte mi co to způsobylo.Díky
Doplňuji:
Kdepak,ani to maso se nedalo jíst,bylo taky hořké,tu hořkost z česneku to maso do sebe vtáhlo.Tááková ško­da.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 5198 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Bumbes

Jen jestli to nebylo tím sýrem. Já osobně sýry přidávám až nakonec a snažím se je moc tepelně „netýrat“.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
martina1

A nepřipálila jste to nepatrně?někdy česneku stačí málo a spálí se a ani není černý.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Ale to maso bylo dobré, ne? Jak poznám že česnek zhořknul? To by se muselo přepéct vysokou teplotou.
Chyběla tam voda. Jestli neumíte navařit, nevěšte sem že je to škoda. Spálil jsem onehdy maso způsobem jako vy. Odběhl jsem totiž při pečení k počítači na neznámou dobu. Stačilo jen dát do trouby kastrol s vodou, po 20ti minutách stáhnout na minimum. Neříkejte že vám zhořknul česnek. Mě ještě nezhořkl, jen při té mé blbosti. Česnek do kuchyně je snad jeden?
Píše vám to i martina1.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Džanička

No tak si teda představte,že jsem to jídlo náhodou nepřipálila,a podlévala ho dostatečně.Já už totiž vařím nějaký ten pátek.Já jsem se tady ptala úplně na něco jiného,a to bylo proč mi zhořknul česnek,a ne aby jste mi tady komentoval a radil jak mám upéct maso.Až budu toto chtít vědět,tak se na to zeptám.A mimochodem to bylo tím nedosušeným česnekem.A proč?To si nechám pro sebe,když jste takový..

před 5198 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek