ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? HOMER, salsa verde, Kerberus, Curiosity před 4847 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ano, ale jen po internetu, na stole jsem to nezkoušel/a
Obrácená modrá varianta, tj. ano na stole, ne na netu.
0 Nominace Nahlásit |
Ano, doma jsem třída, ale na turnaj nemám odvahu
výborná hra.
doporučuji.
0 Nominace Nahlásit |
Nikdo ho ale se mnou nechce hrát,protože pořád vyhrávám 😁
0 Nominace Nahlásit |
Ano, ale jen po internetu, na stole jsem to nezkoušel/a
0
před 4847 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
..ale teď jsem začala hrát Kris Kros (je to úplně jako Scrabble.. možná to samé, nevím)po netu na lidech.cz.. a to je božííí.. to mě moc bavíí.. jak se tam přičítají ty body celkově.. a ty hodnoty slov.. parádička.. MOC mě to baví! 🙂
0
před 4843 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
doma o této hře překládám bestseller Stefana Fatsise s názvem „Word Freak“ – mazec, samá slovní hříčka a přesmyčka :{)> zatím jsem úspěšně na str. 268 z 350, snad to do konce roku dorazím … vynikající kniha a doufám, že i český čtenář bude ít obdobný zážitek z překladu, případně že navnadí ke hraní i nescrabblisty.
Curiosity: to vůbec není to samé, je to scrabblová zpotvořenina, shit, nekvalita za nízkou cenu, která vůbec nemá písmena v pytlíku rozdistribuovaná podle frekvence jejich užití v jazyce a tomu taky odpovídá nízká kvalita hry.
abych odpověděl za sebe – viz můj profil, doslova a do písmene jsem nad ním strávil mládí a letos to vypadá na druhou úspěšnou kvalifikaci na mistrovství ČR :{)> letos se mistrovství světa koná ve Varšavě, tož doufám, že se mi podaří vycestovat i tam, když je to letos tak za bukem – – mastím to už hezkých pár let i v angličtině…
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |