Dobrý den , mám 15 let mám 83 kg , a výšku 190 cm .. Nejsem tlustej , jsem normální ,a najdou se tam faldy to ano , chtěl bych se zeptat , vás všech , jestli nemá někdo s tímto už zkušenosti , jak se zbavit těchto faldu , a mít ploché břicho ..Potřeboval bych nějaké tipy co cvičit , kolikrát , kdy a tákto .. Momentálně mi de jen o hubnutí :) Děkuju za případné odpovědi :)
Původní neotázka
Hubnutí břichat
Zajímavá 0 před 3163 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Sedy lehy. Ale opatrně s nimi, ne přehnaně nebo budeš mít v háji záda
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3163 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tys nenašel na netu žádné rady ani cviky?
Jen děj pozor na správné provedení, aby sis nepoškodil záda.
0
před 3162 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Plochého břicha docílíš pravidelným posilováním spolu se zdravou stravou a kardio aktivitou. Mezi nejúčinnější cviky patří ty základní: sedy lehy, prkno, zkracovačky, přítahy nohou ve visu, cviky s overballem nebo TRX. Nejdůležitější je správná technika, proto je lepší se ze začátku poradit s trenérem ;).
0
před 3161 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To jsem ještě neslyšela, to se musím podívat co to je. A kde se to dělá? Kde jsi na tom byla?
Mrkni na Body Wraps, Praha 9. Tam jsem byla, mají webovky, tam je to i hezky napsané co to je atd.
Je to tento salon jo? www.bodywraps.cz/partnerske-salony ? Už si to čtu… Docela zajímavé. A kolik ti to ubralo cm? Dívám se, že garantují 5 cm, jinak se to neplatí.Je to tak?
A kolik ti to ubralo teda cm? Jako přemýšlím nad tím, že bych na to taky zašla. Vypadá to zajímavě.
Drap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2005 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1317 | |
zjentek | 1191 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 951 | |
elkon | 945 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |