sel sem na svem samsungu monte na google maps a prisla mi sms ze jsem aktivoval sluzbu internet v mobilu na den a vzalo mi to asi 20kc z kreditu. Chci se zeptat jestli mi to vzalo kredit za tu dobu co jsem byl na google maps nebo na to ze sem aktivoval sluzbu internet v mobilu na den ? a kdyz ted pudu na internet uz mi to zadne penize nevezme ?…a lze tu sluzbu nejak zrusit ?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? dudu před 4880 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
zavolejte operátorovi, protože jinak vám to bde strhávat z kreditu denně, resp hned, jak vlezete na net. Slžba trvá 24 hod bez ohled na stáhnuta data (aspoň u vodafone).
výhodnější ( vodafone) je internet na měsíc – 177 kč.
opět bez ohledu na data (FUP je tuším 500 Mb, potom snižují rychlost).
0 Nominace Nahlásit |
Platba je jednorázová za 24 hodin při připojení – další platba bude jakmile se připojíte znovu, nejdříve za 24h, takže teď už můžete brouzdat, jelikož už to je na 24h zaplacené. Nikam volat nemusíte, težko s tím už něco uděláte.
(Vodafone internet na měsíc za 177Kč má FUP 150MB (500GB 0.0 to by si dali)).
Zdroj: http://www.vodafone.cz/velke-firmy/tarify-sluzby/mobilni-sluzby/datove-tarify/internet_mobil.htm
0 Nominace Nahlásit |
Musíte si vypnou datové pakety a už vám to nepustí internet z Simkarty..... Proč chodíte na google maps když přece víte, že to je celý dělaný přes internet???
0
před 4880 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dobrý den,
Vodafone Internet v mobilu na den je základní služba, která je automaticky
nastavená u všech nových SIM karet. Nic za ni neplatíte, pouze
v případě, že dojde k datovému přenosu, naúčtujeme Vám 17 Kč a
následujících 24 hodin můžete v rámci tohoto paušálu datovat. Pro
intenzivnější využívání připojení doporučujeme aktivovat vyšší
datový tarif. Pokud však vůbec nechcete datovat, můžete připojení
zablokovat prostřednictvím Internetové samoobsluhy.
Martina
Zdroj: www.vodafone.cz
0
před 4877 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek