I když existuje svoboda projevu, ale i ta má určité hranice. Stejně jako když jedete po silnilci, musíte dodržovat pravidla, tak je to třeba i na internetu.
Můžete narazit,. ublížit, urazit, ponížit atd. pokud nebudete reagovat podle pravidel etiky či etikety,.
Pokud byste dále ignoroval gramatiku i pravopis, jak jste sám napsal, byl byste zřejmě spokojený.
Příliš mnoho svobody přináší chaos, mohl by nastat i zmatek. . Je to váš úhled pohledu.
Svoboda by měla vyhovovat většině, nikoliv menšině.
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
Hemžilo by se to tady výplody choré mysli, obdoba toho, co vypadává z tebe.
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
To záleží na tom jak by vývojáři ten systém nastavili, oni totiž nutně nemusí hned přistupovat k cenzuře, stačí z počátku jen sbírat negativní hlasy od uživatelů a jen pokud jich je u dané otázky dostatečný palců dolů by teprve došlo k minimalizaci otázky (tj. zobrazovala by se v přehledu cenzurovaná ale bylo by možné ji otevřít a případně ji třeba i hodnotit pozitivně s tím že web by při rozkliknutí upozornil na to že otázka byla hodnocena uživateli převážně negativně a je možné že porušuje pravidla serveru) a teprve pokud by počet negativních hlasů dále rostl pak teprve by otázka byla skryta úplně.
Na tomto webu není špatné to, že tu funguje moderování závadných otázek – to je naprosto nutné dělat, ale špatné je to jak se to tu dělá. Špatné je to, že stačí hlášení jednoho jediného uživatele aby váš dotaz zcela zmizel a nikdo toho mazálka už dodatečně nekontroluje, zda opravdu mazal oprávněně či nikoliv, to je tady špatně.
Upravil/a: anonym
2Kdo udělil odpovědi palec? ivzez, Herjulfson
před 1839 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zní to jako pěknej nápad, ale pak by toho sotva registrovaní (př.já)
začali zneužívat a mlít tu hovna a zaplňovat servery blbostmi kdyžto mít
(ze začátku jen 5 otázek) tak je potřeba každou pečlivě zvážit.
Shrnutí: Pak by se tu člověk nedozvěděl nic a spíš by to tu vypadalo jako
lidé.cz než odpovědi.cz
A málo koho zajímá, že Bětka dělala tamto a Růža zas todlencto.
0 Nominace Nahlásit |
Podle mne by zanikly, protože by tu bylo mnohem více
hloupostí a ignorantských urážlivých příspěvků.
Návštěvníci by o web následně ztratili zájem a provozovatel
by příšel o příjem z reklam. K čemu web, který nic nenese?
_______
Doplňuji:
Autisto, toho bych se neobávala. Slušní lidé by se dále chovali
slušně.
Možná by po nějaké době odešli, protože by se jim tu už nelíbilo.
Upravil/a: ivzez
0 Nominace Nahlásit |
To záleží, jestli si dotyčný spojuje svobodu se zodpovědností nebo ji má za anarchii. Také záleží, jestli už v mnohých nehlodá červ pokrytecké korektnosti.
0
před 1839 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vypadaly by stejně jako dnes, protože při neomezený svobodě bych začal MAZAT JÁ! Jsem taková blbá, skrytá rezerva.
Drape tywoe já jenom čekám, až něco ZDRAVÉHO vypadne z tebe. Nic jiného už mě tady nedrží. (;
0
před 1839 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ge0rge – z tvých odpovědí vidím, že se v této oblasti orientuješ – neuvažuješ, že by si něco takového vytvoři? Samozřejmě mám na mysli vytvořit něco mnohem lepšího.