Jiné nápady
Všechny možnosti se mi líbí, ale nejsem troškař – co takhle možnost „Regenerující se VŠECHNO“ ? :D :D :D
BTW – bylo by zajímavé vědět, k čemu by byl pouze regenerující se mozek, zatímco zbytek těla brutálně chátrá… ;)
0 Nominace Nahlásit |
Regenerující se mozek
Co se týče názoru že „tělo má jít do hrobu zhuntované“, proč? Pryč ze světa má jít hlavně vzdělané, plné zážitků a zkušeností. Nechápu proč bych ho měl zhuntovat, např. kouřením, prací, k čemu by to bylo, o čem to vlastně vypovídá? Je na každým zda, si své tělo chce zničit nebo zda chce být až do 90 fit. Život nabízí mnoho slastí a kouření nebo těžká práce je to poslední, čemu se dá říkat životní slast.
Upravil/a: HZK
0 Nominace Nahlásit |
Zuby navždy
nebo aspoň samopravující se (zuby).
Upravil/a: synapse
0
před 2543 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
aliendrone: všechno? To by se rovnalo nesmrtelnosti. Tělesně mladice, myslí stoletá stařenka – děsivá představa. No a ten mozek: nestal by se z tebe stařecký dement. Tělo má jít do hrobu zhuntované, ale s čistou myslí!
Je to děsivá představa, kdyby to mělo být pro všechny, ale kdyby to mělo být jen pro některé (třeba pro mě), tak by mi to nevadilo – takovou nesmrtelností nepohrdnu… :'D
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |