Asi jdu proti době, ale jsem dost proti lékům od bolesti, tělo se s tím po čase (když léky berete často v hojné míře) neumí samo „zregenerovat“ a zotavit samo. Ovšem, někdy jsou chvíle, kdy jsou i pro mě krajně nezbytné, jednou, dvakrát za rok do sebe nějaký lék od bolesti dostanu. A když si můžu vybrat, tak volím jednoznačně Ibalgin, mám s ním asi nejlepší zkušenosti. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Já se někdy bez toho neobejdu,pokud se chci ráno postavit na nohy a vydržet v lese s pilou něco vydělat.Používám ibalgin,taky se mi osvědčil,ale snažím se ho brát co nejméně a na plný žaludek.Prý to ničí játra.Pokud potřebuji něco s dlouhodobým účinkem,je to Nalgasin S s účinkem až 12 hodin.Pokud je to moc vážné a nic nezabírá,jsou léky které zaberou s velkou silou,ale jste tak otupělá,že těžko půjde vykonávat nějako práci,nebo se koncentrovat.Mezi ně patří asi Tramal,ale to už je moc silné.Existují i další,ale jen na lékařský předpis.
0 Nominace Nahlásit |
Zcela výjimečně ibubrufein, nebo jaxeto menuje, v lékárně mne případně opraví a cosi mi dají 😁
0 Nominace Nahlásit |
Pokud, tak jen co mi předepíše lékař. A to je zpravidla už problém se
zády, kdy se nemohu hnout. A jinak se snažím většinu bolesti vydržet –
respektive najít její příčinu a s tou se zabývat. Někdy si vezmu
paralen, ale to je tak na chvilku.
Prostě nejsem zastáncem to co do nás denodenně hustí reklamy – bolí mne
hlava, vezmu si prášky.
0
před 4709 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.