Tak od roku 2000 mám snad čtvrtý mobil. A to mi jeden spadl do vody a další mi ukradli. Na dalším mi odešla tlačítka. Až mi odejde další, tak si koupím nový. Nepotřebuji mít každý rok nový telefon s nejnovějšími funkcemi, hlavní je, aby sloužil mně a ne já jemu.
0 Nominace Nahlásit |
Dříve to bylo každý rok, nyní zhruba po dvou, třech letech.
2Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, marci1
před 2340 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zatím mám za 18 let od koupě toho prvního čtvrtý. Zatím jen z důvodu odcházejících tlačítek.
0 Nominace Nahlásit |
Zatím jen asi jednou za 10 let.Nebo až starý doslouží a to je obvykle tak 8–10 let. Zatím jsem měl dva mobily jeden starší od walkmanu ve spolupráci s firmou Sony erricson(2007–2015) a teď mám nějaký ten Xiaomi(2017-do současnosti vlastními penězi zaplacení) nevím jak se to přesně jmenuje o značky se nezajímám potřebuji aby to hlavně volalo a dali se na tom psát SMS.
Upravil/a: jirka F
0 Nominace Nahlásit |
Jen tehdy, když je to nutné. První dosloužil, druhý jsem ztratil. Mám tedy za necelých 17 let (první jsem dostal k osmnáctinám) třetí mobil, přičemž ten druhý byl za korunu.
0 Nominace Nahlásit |
Já nevím, zatím je to jednou za život. První telefon (předpokládám, že je řeč pouze o mobilních telefonech?) jsem našel, druhý jsem si koupil v sadě s předplacenou SIMou – to byl ten nový, další jsem koupil mírně ojetý v bazaru, pak jsem dva dostal (nikoliv nové, ale ojeté) a zatím poslední jsem koupil na čínském éšopu jakožto repas. Ani tento poslední nový nebyl, byl to 5 roků starý model.
0
před 2340 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Neopakuj otázku! Už ses na to ptal před několika týdny:
https://www.odpovedi.cz/otazky/jak-casto-kupujete-novy-telefon
0
před 2340 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek