Kdysi jsem dostala od známých jedno pštrosí vejce. Má strašně tvrdou skořápku, musí se navrtat. Obsahuje víc žloutku než bílku.
Přidali radu, že vejce nevařit natvrdo, ale použít jen na smažení nebo pečení – pro velký počet osob. Jinak je to vejce chutné, moc se neliší od slepičího.
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
Tak ho ochutnej a uvidíš,třeba ještě vyrosteš.BIGFOOT ještě sem zapoměl:čerstvé nebo skažené?
0
před 5192 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |