Ahoj, potřeboval bych poradit, jak co nejrychleji vyléčit velkou bradavici na noze (ze spodu) – má asi 4 cm na délku a cca 1cm na šířku. Už ji mám asi 4 rokem, na kožní už chodím dva roky, kožařka ji vždycky vypálí dusíkem, ale nevidím žádné zlepšení. Díky za odpovědi.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? kropitko před 5079 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Moje menší dcera měla hrozné množství bradavic na ruce, chodili jsme jednou týdně na vypalování, pak jsem jí v lékárně zakoupila Verucidu, párkrát jsme to potřeli a už má rok klid,
0 Nominace Nahlásit |
Já mám vyzkoušené náplasti na bradavice z lékárny -ty 100% pomůžou vytáhnou bradavici i s kořenem.
0 Nominace Nahlásit |
Má dcera chytila bradavice na bazénu a léčila jsem ji homeopatikama –
zmizlo jí to samo…
Jan nevím, jak se ty léky jmenovaly, je to už delší dobu.
0
před 5079 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nechat si bradavici vyříznout na chirurgii nebo zkusit přikládat plátky česneku a zalepit náplastí na kuří oka.
0
před 5079 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Doporučuji přírodní způsob, bylinný gel (OK GEL), působí do hloubky, je to bezbolestné, dělá se zábal. Bradavici to vytáhne a ona upadne. Když jsou bradavic malé, tak dokonce zmizí. 100% přírodní produkt, české výroby, žádné vedl. účinky! Má mnohostranné využití, viz web.
Zdroj: www.okg-fit.cz/zdravislaskou
0
před 5078 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já na bradavice používám Verrumal, je to takovej jako lak. Smrdí a bradavici jakoby rozleptá, musí se používat dýl, ale nakonec se jí dá zbavit. Je to na recept, takže je potřeba si skočit na kožní.
0
před 5078 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |