Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám podbarvené vlasy – černou barvou – nahoře blond. Ale chtěla bych ji sundat dolů. Svou přírodní barvu vlasů mám zrzavou. Chtěla bych barvu sundat dolů. A nechat si na celou hlavu dát blond a hnědý melír. Jediný problém je v tom, že ty dolní vlásky jsou do černa… barva ne a ne se vymýt. Pomůže mi na to melír? Abych aspoň barvu stáhla na světle hnědou… ?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4631 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Podle mého jedině ostříhat, více zde http://www.odpovedi.cz/otazky/stahovani-cerne-barvy-z-vlasu
0 Nominace Nahlásit |
Požadej nějakou kadeřnici aby ti odbarvila vlasy nějakým stahovačem barvy např.removerem od značky Black.Funguje to,a z černé bude aso po 25min.hnědá!
1Kdo udělil odpovědi palec? pokazdejinak
před 4627 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Doporučuji jít za kadeřnicí a nechat si poradit, v žádném případě nezkoušet nic doma. Když jsem byla mladší, barvila jsem si vlasy na černo a jednou jsem chytla rapl, že si je odbarvím. Ještě že byla zima a mohla jsem nosit čepici, protože jsem měla nádhernou strakatě žlutou barvu.
0
před 4625 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No ona se ta černá fakt blbě stahuje, já to tak vyřešila, nebyla to tedy původně černá, ale borůvková, to je taky ďábel,,,
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |