Jde o to, jak jsou plátky vysoké. Např. 2cm plátky smažím asi pět minut. Z jedné strany 2 min, ze druhé 3 min a jsou mězi medium a well done. Stejně je ale nejdůležitější kvalita masa. Když je špatné maso, ani nejlepší kuchař s tím nic nenadělá…
0 Nominace Nahlásit |
Plátky ze zadního hovězího bych nesmažil, raději zkusit roštěnou z býka. Někde jsem slyšel, že se tento pokrm nazývá řízek naruby, jeto prý mňamka ale vepř. krkovička je krkovička.
0 Nominace Nahlásit |
Ad tatanka. Řízky naruby dělám, ale nestačí je jen osmažit, musí se dusit s přidám dalších ingredienci. Výhoda, dá se použít jakékolov maso, nejen hovězí, ale i vepřové.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |