Nedávno jsem četl tento článek: http://infoek.cz/budou-tlacitkove-nokie-konecne-koncit/
I když jsem ještě relativně mladý (snad :DD), jsem zastáncem
tlačítkových mobilů z nemála důvodů…
Samotného by mě zajímalo, za jak dlouho už nebude k prodeji žádný
tlačítkový mobil, když je takováhle doba. :DD
Když už jsem u tohoto tématu, zaujal mě ještě tento s tím
související článek: http://www.topzine.cz/muz-dosud-pouzival-10-let-stary-telefon-nokia-operator-mu-ale-znemoznil-ho-pouzivat
Zase tak starý mobil nemám, ale jsem zvědavý, jestli něco podobného bude
i u nás. :D
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? annas, iceT, marci1, Kepler před 3063 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Jiné
To je kravina. Budou se vyrábět do té doby, do kdy po nich bude poptávka. Takže ještě dlouhou dobu.
Upravil/a: Kulpix
3Kdo udělil odpovědi palec? MonkeyKing, marci1, Frogman
před 3063 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Frogman Nahlásit |
Budou se vyrábět pořád dál
Ten první odkaz je naprostá kravina. Vždy budou existovat senioři a ti preferují hloupé tlačítkové tydlifony. Navíc psaní sms na „chytrém“ telefonu je utrpení, o jejich výdrži ani nemluvě. Proč bych si měl kupovat drahý křáp, který je nutno nabíjet každý den?
Upravil/a: Kepler
2Kdo udělil odpovědi palec? MonkeyKing, Frogman
před 3063 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Budou se vyrábět pořád dál
Pro nevidomé je tlačítkový telefon téměř nutnost. Hlasové vytáčení pořád není tím pravým ořechovým.
Upravil/a: McArthur
0 Nominace Nahlásit |
Ještě tak 10 let
Až zemře současná stará a střední generace tlačítkové mobily vyhynou
Upravil/a: Pindasek
0 Nominace Nahlásit |
Jiné
Doufám, že se budou vyrábět pořád, dokud my o ně budeme mít zájem. Také mám tlačítkový, je novější a dotykový nechci. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Jiné
Naďalej sa budú vyrábať jednoduché tzv „senior“ tlačítkové telefony. Tieto telefony nevyužívajú len seniori, ale aj nevidiaci, prípadne sa používajú v prípadoch, kedy nie je vhodné rozsvietiť obrazovku a pracuje sa len s hmatom.
0 Nominace Nahlásit |
Taky jsem si koupil nový, zase tlačítkový, ale véčko s foťákem. Tlačítka nevystupují, jsou pod fólií, vše naprosto hladké (mikrospínače) Display je přitom stejně velký jako u menších dotykáčů, ve sklapnutém stavu je perfektně chráněn, stejně jako tlačítková půlka. Vydrží týden na jedno nabití, když moc nevolám. Design perfektní, kam se hrabou dotykáče. Prostě to nemá chybu.
Jen ještě dodám, že dnešní senioři jsou spíš zvyklí na tlačítkáče a u dnešní mladé generace u málokoho tlačítkáč uvidíte, všichni chtějí dotykáč, takže horko těžko pak budou ve stáří chtít tlačítkáč.
Jsi můj člověk. Mám už po několikáte tlačitkový mobila nehodlám měnit. Dokonce bych si koupil ten samý ještě jednou. Miluju Nokii N82 i když je to trochu cihla, tak je stále parádní a její foťák dělá divy.