Za jak dlouho po předání úřadu práce všech potřebných formulářů se dozvim, jestli mi podporu dají, a jak se to dzvim, přijde mi dopis, zavolají z úřadu?
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? zzzzz před 3116 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Rozhodnutí o přiznání/nepřiznání podpory v nezaměstnanosti se neposílá poštou. Uchazeč o zaměstnání, který si o podporu podal žádost, bude většinou při podání žádosti seznámen s datumem, kdy pro něj rozhodnutí bude připraveno. Osobně si ho vyzvedne na ÚP.
2Kdo udělil odpovědi palec? ivzez, JájsemRaibek
před 3116 dny
|
2 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?JájsemRaibek, ivzez Nahlásit |
Dozvíš se to tak že ti dojdou peníze. Před tím si tě ještě pozvou na úřad. Vše se dozvíš na úřadu práce.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud máš dokumenty v pořádku, dostaneš vyrozumění poštou běh pár dnů, kde bude oznámeno, jakou částku budeš pobírat. Takže nečekej, že prvně dostaneš peníze a potom vyjádření ÚP.
0
před 3116 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nevím jak je to na jiných ÚP, ale mně byl předán papír s částkou, kterou budu pobírat do 15ti minut ( chvíli trvalo než to v jiné kanceláři spočítali) po té co jsem se nechal zaregistrovat.Bylo tam též napsáno kdy bude první výplata, kolikátého v měsíci budu dostávat další a jak mně to budou posílat ( ještě předem než to vypočítali jsem musel nahlásit zda-li to chci posílat poštou nebo na konto do banky).
0
před 3116 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vypadá to podle ostatních odpovědí, že jiný kraj – jiný mrav. Já dostal rozhodnutí o přiznání podpory poštou za cca 2 týdny.
0
před 3115 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ještě k otázce: při převzetí, pokud budeš s rozhodnutím souhlasit, se vzdáš práva na odvolání a rozhodnutí hned nabyde právní moci. Tím pádem se peněz dočkáš dříve,nebude muset běžet odvolací lhůta.
Ta muška bzučka :D zzzzzzz
Sice má správnou odpověď, ale to s tím datumem (brrr) trhá mi to
oči. Datem!