Já v poslední době dávám bacha, kdo vše si tady vesele pokládá
otázky…
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/z-bohnicke-psychiatrie-utekl-pacient-muze-byt-nebezpecny-40361873#seq_no=8&source=hp&dop_id=40361873&dop_ab_variant=0&dop_req_id=XRDQZqQQnBP-202105311931&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
0 Nominace Nahlásit |
Musíš si pořídit „kamaráda“, co ti boduje všechny tvoje kvalitní, i ty méně kvalitní otázky a odpovědi. Pokud budeš chtít, dám ti tip na jednu osobu, která to tu tak dělá. Výsledkem jsou pak skvostné statistiky připomínající výsledky KSČ ve volbách před rokem '89. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Záleží na tobě, jak jsi aktivní, kladeš otázky a pod. Ale když necháš počítač na odpovedi. cz , tak se ti automaticky připíše bod. No a těch 10 000 bodů se připíše za necelých 25 let. Mně to trvalo asi 7 let, ale jsou tady větší borci, kteří to stihli za kratší dobu. Přece se můžeš podívat, od kdy to dotyčný, nebo dotyčná je.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud Vás to velmi zajímá, nahlédněte i do přehledu zlatých,
stříbrných, bronzových…. Zjistíte, kdy se přihlásili, počet bodů (za
přihlášení/den, obodované odpovědi, otázek), Počet celkových bodů a
počet odpovědí.
Úspěšnému, aktivnímu uživateli to trvá, třeba 2 roky, 5 nebo více let
:D Každý se za bodama nehoní :) Hodně bude záležet, na Vaší aktivitě,
otázkách a odpovědích, které zaujmou, pobaví apod.
0 Nominace Nahlásit |
No já bych toho rád docílil regulěrně, jako že bez fixlování a rád bych to rychle, ale zase nechci zasytit server🙂. Btw.z Bohnic jsem neutekl, bradku jsem nikdy nenosil, pravda ty drogy, ne že by nebyla zkušenost, ale další analogii bych asi jako trefnou neviděl 🤔… Na druhou stranu za body všechno, klidně za pána co utekl 😁
Nebuďte jako ostatní a nehoňte se za body. Tady tu myšlenku převzali už jiní. Nebojte se, dočkáte se toho díky vaším přínosným odpovědím, potažmo otázkami. Získat body z protekce a nadržování – to jest praktika jiných. Copak z takto získaných bodů byste měl radost? Určitě ne, jen vydržte a setrvejte, nenechte se odradit. Navíc to jen o bodech není 🙂