podle mě nikdy ta první nevydrží
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? kapka, Big Bad Wolf před 3957 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
I když to není moc pravděpodobné, může vydržet, např moji rodiče (oba) to tak mají – první láska, vzali se, jsou spolu už přes 20 let…
0 Nominace Nahlásit |
Má první opravdová láska se mi stala manželkou a to už je nějakých 38 let.
0 Nominace Nahlásit |
Má první láska mi vydržela dodnes a myslím, že vydrží do smrti. Je jí „sladké“ – buchty, dorty, cukrovinky…
0 Nominace Nahlásit |
Vzpomenu si minimálně na šest párů, které jsou spolu od nácti celá desetiletí dodnes. Více párů se asi samozřejmě rozejde, ale není to tak vždy, jak je vidět.
0 Nominace Nahlásit |
No vy jste tady ale vsichni super, to koukam, me vydrzela jen dva tydny, nez jsem zjistila , ze je to blb
0 Nominace Nahlásit |
První lásku si myslím neseme v srdci napořád. Ikdyž s tím klukem dávno nejsem, stále mě zajímá, jak se má. (Nesleduju ho za oknem!) Jde o to, že ikdyž mám jiné partnery, které jsem schopna a ochotna milovat, stejně je ve mě pořád kousek lásky k němu. Ikdyž nám to nevydrželo. On to tak taky má, někdy jdem na kafe a popovídáme si o životě, ale oba víme, že mezi námi to dlouhodobě nefungovalo. Jsme přátelé. Ale věřím, že to může u některých párů setrvat :)
0 Nominace Nahlásit |
4 roky a pak další 4 jsem se snažila odmilovat a odstranit toho člověka ze svého srdce.....Byla to krása i bolest zároveň. Není na škodu poznat v životě víc než jeden vztah.
0
před 3951 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |