jak dlouho vyrdží notebook acer?? myslím jak dlouho vydrží jet tak rychle i internet a tak… kolik let přibližně? díííky
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? kapka, Heřman, Evženie před 4649 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Tak to je individuální. Mám notebook 11 let, a to jsem ho dostala jako již použitý. Netuším jak dlouho ho měl můj předchůdce. Funguje dodnes, i když je pomalý a než bych čekala, až se rozjede, tak raději pracuji na pevném počítači. Měl pořizovací cenu skoro 40 tisíc. Ceny šly rychle a výrazně dolů, ale zdá se, že s nimi jde dolů i životnost notebooků. Kamarádce vydržel 6 let.
0 Nominace Nahlásit |
Co to je za dotaz? Musela bys uvést konkrétní typ, neboť jsou různé rozdíly v kvalitě a tím i výdrži. Obecně vzato jsou Acery jedni z těch horších NTB. Hodně to také ovlivní, jak se k němu budeš chovat, jestli ho budeš přenášet, zažije hodně tvrdších otřesů, teplotních výkyvů apod. Obecně bych tuto značku nedoporučoval. Pokud chceš levný NTB, vzal bych spíš nějaké HP v ceně okolo 10–12 tis. A pokud ho nehodláš přenášet, tak si spíš pořiď normální stolní PC, budeš mít za míň peněz, víc muziky, lepší větší monitor na filmy a lépe se takové PC upgraduje. Ale záleží k čemu to PC potřebuješ.
0 Nominace Nahlásit |
Podle mě se to nedá určit záleží jak dlouho na něm pracujete a jak ho zatěžujete prací potom by se to možná šlo nějak určit.
0 Nominace Nahlásit |
podle toho jak se k němu budeš chovat tak dlouho ti vydrží.
0
před 4647 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |