Mám netbook, který jsem kupoval za 5500 Kč a byl se systémem Windows Xp. Tento netbook má jen 1GB RAM a 1Ghz procesor. Vyplatí se koupit lepší, ale repasovaný netbook v Gigacomputer za cenu 5000 Kč s Windows 7 Home Premium, protože na nový notebook nemám peníze- v Alze stojí notebook 8000 Kč a ještě si musím koupit OS.- Můžu dát za notebook maximálně pět tisíc. Myslíte, že si ho mám koupit a jak dlouho vydrží? Nevadí mi, že bude použitý.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3915 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Koupila jsem repasovaný notebook,
počítala jsem, že mi vydrží tak dva až tři roky
a pak že si koupím výkonnější.
Omyl, slouží už sedmý rok …
0 Nominace Nahlásit |
___
Hele – mám si koupit ojetý auto za 100 tis.? – co myslíš?? – a jak
dlouho vydrží??
0 Nominace Nahlásit |
Tak pokud nepotřebujete nic extra výkonného, tak by Vám měl ten netbook stačit. A pokud jde o konec podpory Windows XP, zas bych to tolik neprožíval, Windows bude sice zranitelnější, ale pokud jste opatrnější, neviděl ybch zásadní problém.
Jinak není problém někde sehnat výhodně Windows 7 Starter, což je speciálně vyladěný systém pro takovéto netbooky -má snížené nároky než vyšší edice Windows 7. Když tak mně napište, mohu Vám o tom napsat více a poradit s upgradem.
Co se týká repasu – repasují se pouze kvalitní věci – ty méně kvalitní tolik nevydrží. Takže nákupem repasu chybu neuděláte. U nás repasujeme hlavně notebooky Dell, HP a IBM (řada ThinkPad).
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |