Avatar uživatele
Sariel

Jak dlouho vydrží syrová namarinovaná žebírka v lednici?

Dnes jsem naložila žebírka – med, chilli, koriandr, kmín atp. s tím, že zítra je ugriluju. Jenže návštěva se odkládá na neděli. Vydrží žebírka do neděle? Nebo je mám zkusit zamrazit?
Doplňuji:
A myslíte, že nevadí nakládanému masu kosti?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? dudu před 4008 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
www

Odpoveď byla označena jako užitečná

V lednici vydrží bez problémů, ulož je do nádoby tak, aby byl minimální přístup vzduchu (mezi dva vhodné talíře, ap.) Řízky tak mám třeba týden.
Do pozítří ale vydrží i bez toho.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?beer Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Nemrazit – byla by to škoda…
Nakládám maso nejméně na týden, jinak se koření neprojeví a maso nezkřehne.

Doplňuji:
Myslíš kvůli ´výdrži´?
Vadí – ale až po delší době.
Co ale vadí v krátké době, je zelenina – nesmíš mít v marinádě čerstvou zeleninu/ovoce, začala/o by kvasit!

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek