Stalo se mi už vícekrát, že mi je zoblokován účet, aniž bych věděl proč. Zapojím se někdy do nějaké diskuse, to ano, a pak chci napsat příspěvek a zjistím, že mám zablokovaný účet. Po nějaké delší době mi příjde email, proč jsem už dlouho nebyl na Facebooku, že tam mám nějaká upozornění a vzkazy, naposled mi účet fungoval asi tři dny, jsem už z toho otrávenej, v diskusích na netu nikoho neurážím ani nepíši vulgárně, poslední příspěvky mi všechny zmizely a ty, kde pisatelé píšou sprostě a urážejí ostatní, tam píšou stále, tak fakt nevím...../// Žádný email ohledně blokace nedostanu, chci napsat příspěvek a napíše mi to, že se musím přihlásit, jinak jsem přihlášen stále, vyplním přihlašovací údaje a kliknu přihlásit a napíše mi to: „Váš účet je zablokován“ a nevím proč. No a pak třeba za 3 týdny mi právě přijde email, že už jsem se delší dobu nepřihlásil a že tam mám nějaké nepřečtené vzkazy a upozornění, nechápu to! Kdybych mohl alespoň někam napsat a poslat je do (_!_), ale není kam! Mě štve, že nevím, jak se bránit!!!
Zajímavá 0 před 2013 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zřejmě někdo Váš účet z nějakého důvodu nahlašuje.
Důvod byste měl zjistit ze zprávy, kterou Vám k blokaci FB pošle.
Tipla bych si, že někomu vadí Vaše příspěvky víc než vulgarity.
0
před 2013 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Fb někdy účet zablokuje i při podezřelé aktivitě uživatele pro podezření z falešného účtu. Což se mi jednou stalo. Ale důvodů k blokaci je mnoho. Důvody proč ti mohli zablokovat účet najdeš v jejich nápovědě.(https://www.facebook.com/help/103873106370583?helpref=faq_content)
Pokud ti nenapsali na jak dlouho budeš mít účet zablokovaný je možné, že je to trvalé. Zkus si jednoduše udělat nový.
0
před 2013 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Stalo se mi naprosto to samé. Jak blesk z čistého nebe.
Ocenil bych JAKOUKOLI FYZICKOU CENTRÁLU či POBOČKU v Praze – jinak nemohu
pochopit, že není absolutně kam se obrátit v případě reklamace.
Rovněž nejsem žádný extrémista – na FB jsem měl max. fotky z našich
koncertů či veselá zvířátka… 😐
Připadám si přesně jako pan „K“ z Kafkovo románu „Zámek“ …
☹
Všichni vědí, že je v něčem namočený – ale on sám se nedozví
odnikud absolutně nic… ☹
Upravil/a: HarpPlayer
0
před 1191 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |