pokud dáte rádio v autě na maximální hlasitost, tak víc to nejde, jinšího omezení si nejsem vědom.
0 Nominace Nahlásit |
Buď se chlubí že má radio a nebo jakou poslouchá hudbu a nebo je hluchý.
0 Nominace Nahlásit |
No, uz nejsem nejmladsi, ale kdyz jedu sam, poloucham muziku v aute take
vice nahlas.
Ono taky, kde jinde, v panelaku by me asi nemeli radi. A rappova muzika na
male bednicky ve dverich poslouchat nelze, tak potencial na poradnej hukot
mam(woofer,zesilovace).
Moc si nedovedu predstavit jakej kraval v tech autech musej mit, pac ja ven
nastesti slyset moc nejsem.
dedapetr: a taky je pravda, ze manzelka tvrdi, ze uz jsem hluchy.
0 Nominace Nahlásit |
Hlasitosť hudby nesmie byť väčšia ako zvuk motoru. Ináč nebudete počuť prípadné zlyhanie motoru. A to nehovorím o policajnej siréne.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4861 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mám tetu se kterou jsem jel jednou v autě… ale vážně jen JEDNOU.. než nastartuje dá hudbu na plno, takže startuje podle otáčkoměru a ne podle zvuku… u řazení jakbysmet… někdy hold zapomene zařadit a řadí až když je motor v omezovači… na křižovatce když jí chcípne motor startuje až po několika vteřinách když pozná že auto nejede… to vše jen „díky“ hlasité hudbě =)
0
před 4861 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Omezené je to tím, čím člověk snese. Každopádně k tomu „dunění.“ To, že hudba z auta navenek duní ještě nutně neznamená, že je v samotném autě nahlas. Já si například nedávno koupil do auta novou reprosoustavu z https://www.2din.cz/reproduktory/ která má podstatně silnější basy, než ta stará. A i přes to, že v autě mi nepřijde, že by hudba byla nějak extra nahlas, tak zvenčí je to slyšet opravdu hodně.