Pises, ze jsi nemohl mluvit. A jist jsi mohl? Nebo jsi dostaval umelou vyzivu?
0 Nominace Nahlásit |
Ano, pokud jsi v kalorickém deficitu, tedy spálíš za den více kalorií, než přijmeš, pak hubneš. V opačném případě tloustněš. Tak jednoduché to je…
Nemocniční jídlo není kdoví co a tys asi ani moc nejedl, takže i když jsi jen ležel, tak tvé tělo stejně něco spálilo (bazální metabolismus)
Upravil/a: Tonda Káňa
0 Nominace Nahlásit |
zjavne v predchádzajúcich odpovediach majú pravdu, čo potvrdzujem ako
výnimka v zmysle pravidla keď 99 ľudí zo 100 opýtaných má jeden
názor, nájde sa jeden človek s opačným názorom
behom mesačného pobytu v nemocnici som pribrala
0 Nominace Nahlásit |
10 kg, to by odpovídalo – byl jsem tam dva kdysi týdny a zhubl 5 kilo. Myslím, že tam dávají porce podle vyzkoušené praxe, aby jim pacienti v průměru netloustli a ni nehubli. Jenže je v tom zahrnuté i množství proviantu od návštěv a když tobě návštěvy žádné jídlo nenosí, tak jsi mimo ten jejich odzkoušený průměr. Další věc je, tenkrát jsem byl mladý, rychlý metabolismus přestože se moc nehýbeš. Když jsem tam byl později v 50-ti, tak jsem skoro nic nezhubl.
0 Nominace Nahlásit |
Hubnutí během hospitalizace může být zapříčiněno několika faktory:
Pokud jste zhubnul tak rychle a bez jasné příčiny, měli byste to konzultovat s lékařem. Může to být příznakem závažného zdravotního problému.
0
před 134 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já byl naposledy v nemocnici před 22 lety, a to jeden den, nicméně:
0
před 134 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Cappuccino vysvětlení: Byl jsem 4 dny v umělém spánku a potom mně do krku vedla kanyla asi dva dny poté už jsem normálně jedl umělou výživu mně dávali když jsem o sobě nevěděl.
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |