Proč mám prosím vás platit poplatek za psa ,kterého jsem si sám koupil,sám ho živim ,pes běhá po mém pozemku u mého rodinného domu?Za co mám zaplatit?proč?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? ReHu před 5403 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
já tomu rozumím,ale určitě ta taxa bude daleko menší než u nás ve městě kde platíme 500Kč ročně.
0 Nominace Nahlásit |
V našem tureckém království ja řada zákonů a nařízení, které pro některé skupiny obyvatel vypadají magorsky…, ani se vám nedivím.
ALE, pokud se toto turecké království nemá změnit v ´bezprávní´ džungli, tak bychom měli respektovat platné zákony, i když s nimi vnitřně nesouhlasíme.
Ve vašem případě se jedná o zákon č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích – detaily viz zdroj.
0 Nominace Nahlásit |
Zdravím,tyto zákony jsem taky nikdy moc nepochopila.Neříkám,když má někdo pejska v bytě a chodí ho venčit někam ven-kdy obce a města staví sloupky s pytlíkama na exkrementy.Ale jinak na vlastní zahradě-to opravdu nechápu a myslím ,že více lidí.
0 Nominace Nahlásit |
Také proti tomu protestuji-přesněji řečeno já je neplatím-mám čivavu-takže-až se začne platit i za kočky a morčata:-)a skutečně bude po ruce přistavený koš na exkrementy tak prosím! Jinak doporučuji pokud máte tu možnost nahlásit pejska na (např.příbuzného)v důchodu nebo invalidním důchodu nejlépe žijícím na vesnici-platí méně.
0
před 5403 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek