Zdravim,ve ctvrtek jsem posilal zbozi,na dobirku (konkr.jsem posilal
mobil),mohla me ta osoba ktere to posilam podvest a okrast?Doted mi neprisli ani
peniue a ani mobil se mi zpet nevratil.Jak mam ted postupovat?
Moc diky za odpoved
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? mojitek před 3268 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Českou poštou? Máš číslo zásilky? Mělo by být na podacím lístku. To zadej na https://www.postaonline.cz/trackandtrace/-/zasilka/cislo?parcelNumbers= a uvidíš, jestli si balíček příjemce už vyzvedl. Pokud ano, měla by ti pošta předat peníze způsobem, o který jsi požádal (na účet, složenkou…). Pravděpodobnost podvodu je tu minimální, peníze od příjemce vybírá poštovní doručovatel.
0 Nominace Nahlásit |
zboží převezme po zaplacení částky-jinak mu to nevydají.Pojistil sis ten balíček na poště??
4Kdo udělil odpovědi palec? DusanOrlik, johana 56, gecco, anonym
před 3268 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ještě je brzy. Musíš ještě počkat. Záleží také na tom, kdy si adresát zásilku vyzvedne. 🙂
4Kdo udělil odpovědi palec? DusanOrlik, McArthur, gecco, anonym
před 3268 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Taky záleží, kdy si ten balík prevezme. Vím, ze pošta převádí peníze na účet do 3 pracovních dnů. Uz jsem taky posílal balík na dobírku a peníze jsem dostal az po dvou tejdnech od odeslání.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3268 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ono záleží kdy si to vyzvedne , nějaký čas je zásilka na poště uložena na vyzvednutí,pokud si ji nevyzvedne pošta ti to pošle zpátky, teda pokud balík neztratěj, což jim jde docela dobře.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek