Do solného roztoku,tak na dva dni.pak jsem ho šoupla do silonky,udit na
třešňovém dřevu.
Doplňuji:
teď jem něco našla,to by mohlo být dost dobrý
http://www.mrk.cz/kucharka.php?id=3001
Upravil/a: kropitko
0 Nominace Nahlásit |
UZENÝ UHOŘ-Úhoře očistíme zbavíme slyzu, oříznemem kůži za hlavou stáhneme až ke kořeni ocasu , necháme tak asi 3–5 cmkůži na rybě, rybu vykucháme, vymejeme zbavíme ledviny, necháme oschnout nebo vysušíme, natřeme kořením se solí chutově je nejlepší grilovací koření rozmíchané s trošičkou oleje ryba se natře touto směsí a kůže se netáhne zpět až k hlavě a vyváže se. ve spodní části ocasu se nadělají drobné dirky stačí 4 na každé straně aby odtekl přebytečný rybí tuk a úhoř se nechá hodinu až 2 v chladu ledničce, může se jich takto připravit i několik, potom se zavěsí do vyhřáté udírny a udí se podle potřeby teplým kouřem do správného vyuzení.neznám lépe vyuzeného úhoře nebot koření je ve styku s masem pod kůží, tudíš se vsákne do masa a nemusí přijít do styku s masem pouze břišní dutině a úhoř je tudíš okořeněný celý a přebytečný tuk odkape otvory v ocasní části pryč.
http://www.fishpredator.cz/www-fishpredator-cz/7-Jak-spravne-udit/18-Recepty-2
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |