Dorý den, mám v mrazáku kloboučky hlívy a chtěla bych zkusit řízek. Máte, prosím, někdo zkušenost s přípravou? Jak dlouho smažit, předpokládám, že se nemá nechat před přípravou rozmrazit… Děkuji. Monika
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? iceT, Jikra, marci1 před 3974 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ze zmražené hlívy bych řízek nedoporučovala. Je možné udělat guláš, nebo použít pod maso.
0 Nominace Nahlásit |
Na zmražené hlívě by ti nedržel houskový troj obal. Nejlépe přidat do guláše nabo bramborové polévky.
0
před 3973 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |