anonym :D

Jak mám prolomit dotykovou bariéru?

Zdravím! Poradíte mi prosím někdo, jak mám prolomit dotykovou bariéru mezi mnou a holkou bez toho, aby to bylo nějak úchylné? Napadá mě, že když ji budu něco podávat, tak se jí na dýl dotknout apod., ale to mi přijde jako nic moc.

Pozn.: Ta holka je nejspíš zadaná, ale proč to nezkusit.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Alesh před 1245 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Alesh

Muhehe, jak já ti tohle závidím. 🙂 Ne, vážně! To je totiž strašně úžasný problém. 😉
… který zažíval snad každý mlaďoch… což už bohužel nejsem ☹ A proto ti to závidím, ale přeji ti to! 🙂
Hele, tohle ti asi nikdo nedokáže poradit a vlastně byla by to škoda, kdyby na to ta rada existovala, přišel bys tím okamžitě o to napětí, to že na to musíš pořád myslet, přemýšlet, jak to udělat atd. Hele, ono to nějak vyplyne, nějak to nakonec dopadne, nesnaž se v tomto řídit něčí radou. Ale jdi do toho, to je jasné! 😉 Pokud budeš opravdu chtít, tak ta šance a vhodný okamžik přijde, jen je potřeba tomu štěstíčku jít malinko naproti. 😉

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Kepler

Třeba malým dárečkem přímo do dlaně, sebrání vlasu z oblečení, pomoci z vlaku na nástupíště…

0 Nominace Nahlásit

zjentek

Tak musíte chtít se dotýkat oba dva, jinak to nedopadne. A to zjistíš, když začneš. Není nad čím otálet, pochop, ona nezačne!

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Rilika25

Příspěvek smazán administrátorem.

před 1164 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek