Ahoj, vím že iphone je poměrně drahý ( ta moje vytoužená 12 stojí 20 000kč) ale.. prostě se dá koupit i ve slevě. Pomozte mi prosím, a řekněte mi jak je přemluvit 😫
Zajímavá 0 před 718 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Stačí ti levnější telefon. Já taky sním o Lamborghini a nikdo mi ho zadarmo nedá.
Navíc jsi tak drzá, že se nespokojíš s dřívější verzí, mini verzí 12, nebo klasickou verzí 12. Ty prostě potřebuješ PRO MAX verzi? Jsi profesionální fotografka, abys využila PRO funkcí? K čemu ti bude nejlepší verze? Vytáhni se před kamarády svými vědomostmi, strč je do kapsy. Telefon má každej, je potřeba si na dražší telefon vydělat – zkus si vydělat 20.000 peněz, uvidíš, jak „snadné“ to je…
Upravil/a: Mravenec
0 Nominace Nahlásit |
Zkus si najít brigádu a za peníze vydělané z brigády si kup mobil.
Dvacet táců za mobil je veliká pálka. Já sám ani smartphone nevlastním a jsem spokojený.
Rodiče bych nepřemlouval. I jako vánoční dárek je to strašně drahé. Bylo by to moc i na svátek a narozeniny.
0 Nominace Nahlásit |
Tak si ho kup v té slevě a neotravuj s tím rodiče. Proč by ti ho měli kupovat?
0 Nominace Nahlásit |
Nijak.
Přestaň je týrat (nehoráznými požadavky).
Počkej, až si na tak nekřesťansky drahý dar jednou vyděláš sama.
Spadni z jahody a drž se při zemi. Buď ráda, že máš střechu nad hlavou,
co jíst a nechodíš v odrbaných, zašívaných hadrech. Žít a velmi hezky
se dá i bez telefonu. ;)
0 Nominace Nahlásit |
Pro Rokio:
Já sice vlastním smartphone ( xiaomi redmi 9C) a jsem s ním spokojená ale
všichni moji sourozenci iphone vlastní
Člověk nemusí mít vše, co mají ostatní. Počkej, až budeš starší, možná budou rodiče tak hodní a obětaví a i ty se dočkáš.
Za prvé: na brigády ještě nemám právo
Za druhé: nejsem drzá a spokojila bych se i s normální dvanáctkou
A za třetí: nemám na to kapesné
Člověk si musí v životě nechat mnohokrát „zajít chuť“, na to, co
by chtěl (zejména, pokud to závisí na druhých).
Telefon je věc zbytná. Na kontakt s rodiči i ostatními stačí
i tlačítkový. ;D Internet v MT a všelijaké aplikace vedou jen
k závislosti, ztrátě času a přinášejí možná nebezpečí.
A jsi si jistá, že rodiče mají na tak drahý dárek? Máš povědomí o tom, kolik dnes stojí potraviny, nájem? Oblečení si asi taky nekupuješ sama. Jako dát za telefon částku ve výši jednoho měsíčního nájmu… no někdo na to má, ale jiní třeba ne.