Teď jsem v 9. třídě, v 8. jsem měla na vysvědčení tři 3, z matiky, češtiny a chemie, jinak jedničky a dvojky. Napadlo mně něco jako fotografování, nebo na kuchařku, ale to mě přijde celkem škoda, myslim, že mám i na víc. Nebo na právní, ale to bych musela udělat gymnázium a pak vysokou a to vím, že bych se s těmahle známka tam asi nedostala :(. Poradili by jste mi na jakou školu bych měla jít možná jsem přemýšlela i na veterinární, ale asi bych tam nedávala to pitvání uvířat. A nebo na Psychologa
Upravil/a: Karolínka <3
Zajímavá 0 před 2958 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Kuchařka není špatný nápad. Zkus hotelovou školu. Je to perspektivní obor, zajímavá práce, uplatnění po celém světě.
1Kdo udělil odpovědi palec? Karolínka <3
před 2958 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Když jsi měla v osmičce tři trojky, tak máš na víc? Za mých školních časů se s trojkama chodilo na učňák.
0
před 2958 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jdi tam, kam tě to nejvíc táhne. Neohlížej se na to, jestli je to málo. Pokud budeš ve svém oboru dobrá, tak si vyděláš víc než u oborů, kde budeš jen proplouvat a nebude tě to bavit. Klidně se mrkni na nějaké školy, které jsou ve svém oboru vyhlášené a klidně obor kuchař může být poměrně lukrativní povolání v dnešní době. Třeba si projdi školy podle oborů tady: http://www.seznamskol.eu/obory/
0
před 2958 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek