ona je strašně divoká já nevím jak jí mám vycvičit neznáte nějaký metody nebo nějakou dobrou webovou stránku?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4834 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
To určitě půjde :) je to ještě štěně, chce to trpělivost, nepůjde to samo :) nejlepší by bylo najít si nějaký kvalitní cvičák kde by vám pomohli :)
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4834 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Cvicak necvicak … chce to duslednost a chvalit. Chvalit pri vsem , i pamlskama … co udela na vas povel. 🙂 -iv-
0
před 4834 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Koukni na tyhle stránky: http://www.vycvikpsa.cz/
Tam můžeš svůj dotaz také napsat, mně už tam poradili. Ale myslím, že lepší by bylo dojít se psem do nějaké psí školy, já do jedné chodím, než jsem tam začala chodit, měla jsem úplně stejné problémy, ale oni mi pomohli toho psa vycvičit, dokonce tak, že s ním už zítra jdu na poslušností zkoušky, takže tu psí školu rozhodně doporučuji.
0
před 4834 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jestli ji učíš na vodítku.tak měj nějaké krátké,lehké vodítko (ne navinovací)a měj pejska u sebe,povol vodítko a musíš pejska upoutat pamlskem.(vždy mět u sebe dost pamlsků)a pokud si bude všímat jen pamlsku,tak později mu ho dát.Jestli pejska zaujme něco jiného,tak s ním jemně škubněte(netahejte!)-pejsek to bude brát jako za přetahovanou a bude si hrát..vlastně je to celé o čase,trpělivosti,pejskovi a hodně pochval.
0
před 4833 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek