Nevim zda je dobre uvadet primo celou adresu tak jak jsem ji nasla. Neb anonym nemusi hledat zivotni lasku, ale muze si vyrizovat ucty :) nicmene, pokud pouzijeme napovedu od uzivatele mj81 s tim, ze ulice se jmenuje trochu jinak, uvedeme do googlu tuto ulici + prijmeni v muzskem tvaru vyhleda mi to i cislo popisne a byla by opravdu velika nahoda, kdyby v teto nijak dlouhe prazske ulici zilo vice rodin stejneho jmena (max.pribuzni…)
0 Nominace Nahlásit |
Nebo muzes prochazet kazdy byt v ulici a brzy narazis na svoji lasku. :)
A budes mit dobrodruzstvi.
0 Nominace Nahlásit |
tak takhle to vyřešil můj kamarád: zavolal do květinářství se zásilkovou službou a nahlásil jméno, příjmení a ulici s tím, že zaplatil kurýrovi něco na víc a ten ji našel i bez popisného čísla, jen napiš na kartičku svůj telefon nebo email. A nebo si skoč na poštu , která má nastarost tuto lokalitu a řekni, že pořádáš třídní sraz a víš své bývalé spolužačky jen jméno a příjmení a ulici, ale ne víc a pokud narazíš na trochu ochotné lidi , tak ti to řeknou…
0
před 5382 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Asi bych začal tím, že ta ulice se nejmenuje Na Remízku, ale V Remízku. Podle fotomapy jsou to rodinné domky, takže stačí obejít jmenovky na vrátkách a je to. A kdyby tam to jméno nebylo nikde uvedené, doporučuju zkusit zajít do té ulice někdy dopoledne, najít pošťačku a zeptat se jí. Pokud narazíte na tamní stálou pošťačku a ne na nějakou brigádnici nebo záskok za nemoc či dovolenou, máte dost velkou šanci, že dotyčná bude vědět, kam vás nasměrovat.
0
před 5382 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |