Zdravim pred dvouma rokama jsem se v praze seznamil s holkou opravdu mych snu(ja byl jejim snem)byli jsme spolu necely mesic a musel jsem odjet domu.jsem z pardubic.no jenomze cas bezel a ja na ni ztratil adresu i cislo.nemuzu na ni od te doby prestat myslet kazdy den ji vidam ve vzpominkach.proto vas vsechny moc prosim,jestli nevite jak se da zjistit adresa(krome posty pro tebe do televize fakt nemusim i kdyz me asi nic jinyho nezbyde)nechci si vyrizovat zadny stary ucty chci obnovit vztah,ktery se s nikym jinym neda!jmenuju se Filip Kaspar kacka uz bude vedet.piste me na U-PHONE@seznam.cz predem dik+za+odpoved
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5289 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ahoj a jestli víš jméno tak se pokus v místě jejího bydliště
požádat o pomoc matriku,nebo policii.Hodně štěstí ti přeje Michal.
P.S.Jít za svým snem a láskou je někdy svízelná cesta.Držím palce
Filipe.
Zdroj: život
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, elektrikář
před 5289 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A byla to opravdu ta největší láska i v době,když jste se neviděli ??? Je divný na ní ztratit veškerý kontakt.
0 Nominace Nahlásit |
Zkus Facebook, Twitter nebo podobné sítě a nenech se odradit prvním neúspěchem.
Zdroj: www.facebook.com/
0
před 5289 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ahoj, v dnešní moderní době bych zkusila facebook, icq nebo skype, jestli znáš celé její jméno. Jinak tu matriku. Držím pěsti
0
před 5289 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Souhlasím s roxy52. Když to byla tak velká láska, proč jste se nekontaktili ty 2 roky???
A co interpunkce, to ti nic, Filipe, neříká?
0
před 5289 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud to bylo oboustranne,tak proc Te – Vas nekontaktovala ona?
0
před 5287 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
V první řadě by jsi se mněl seznámit z češtinou. Potvora má háčky a čárky. S takovým to výtvorem žádnou přítelkyni neseženeš. Musíš vědět jak se jmenuje, kam chodila do školy nebo do práce nebo znát její kamarádky. Je také centrální evidence obyvatelstva.
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |