Mám televizi Samsung UE32D5520 a satelit Skylink.Jak naladit, aby mě šel jeden velký obraz přes celou obrazovku a menší obraz někde v rohu?Třeba při reklamách, abych nemusel stále přepínat, tak malá reklama v rohu (než začne znova film) a na obrazovce obraz co hrají na jiném kanálu.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? pusinka50, Achilles před 4412 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pokud TV přijímač touto funkcí (PIP – obraz v obraze) nedisponuje, tak to podle mne není možné.
0 Nominace Nahlásit |
Jen bych upřesnil Tom004, touto funkci musí disponovat satelitní
přijímač ( receiver). Samotná TV slouží už jen jako monitor.
Doplňuji:
Kabliku, jak jsem psal pokud se chytá ze satelitu, tak se nevyužívá tuner
v TV, páč tato televize nemá vestavěný DVB-S tak je ptřeba mít
k přijmu satelitu samostatný reciver a TV je pak jen jako monitor. I kdyby
tuto funkci měla a reciver ne, tak stejně PIP nejde využít. To by šlo jen
u DVB-T a DVB-C.
Upravil/a: Ar
0 Nominace Nahlásit |
mám tentýž přijímač asi rok, po této funkci jsem taky pátral, bohužel ji nemá, když si zadáš do vyhledávače typ TV , určitě se o ní dozvíš více, já mám taky problém, zapoměl jsem postup seřazování kanálů, (programů) rok jsem to nedělal a navzdory všem radám mi to nejde, přijímám UPC, jetam asi 130 programů, mám sice manuál ale ten je k ničemu, pak je tu ještě E-manuál ale to vyžaduje vyšší vzdělání…
0
před 4412 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jsou tady hezký odpovědi ale tady je ta co opravdu funguje dělá se to takhle musíš mít telku v HDMI jinak to nejde to za 1. třeba tvůj sat přes HDMI 2. MENU>Systém>PIP bude na vypnuto tak dej na zapnuto a pak když vždy budeš chtít vypnout a nebo zapnout PIP tak zmačkni na DO (TOOLS) a má to ještě jeden háček musíš mít v tv zapnutý DVB-T protože to je to co v okně pip uvidíš jinak tam uvidíš tmu takže naladit DVB .T v televizi a zkus a uvidíš že to pojede
0
před 4407 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek