Ahoj všichni! Nevím komu jinému se vyzpovídat, abych dostala objektivní názor na můj problém. Věc se má tak, že jsem se po internetu seznámila s jedním hrozně fajn chlapem ( je to známý člověk, takže jsem věděla jak vypadá a jak se chová, potkala jsem ho na akcích atd…), ale až na sociální síti jsme si začali povídat. Sedli jsme si opravdu perfektně a skoro ve všem měli stejný názor. Byla jsem dlouho nemocná, a tak jsme naše setkání museli mnohokrát odložit, ale tento víkend jsme měli oba konečně cas a tak jsem za nim přijela. On byl skvělý a vtipny jako vždy, ale já se s ním proste nedokázala uvolnit a bavit se, mám teď problém v rodině, úmrtí blízkého člověka (s jeho přítomností to nesouviselo) a proste na nic jiného nemůžu myslet. Zřejmě si teď myslí, že se takhle chovám pořád a to se mu samozřejmě nelíbí, čekal zábavnou a upovídanou slečnu, kterou ovšem jsem, jenže já jsem teď prostě úplně mimo. Vím, byla to chyba jezdit za ním v takovém špatném psychickém stavu, ale já myslela, že na to nebudu myslet a odreaguju se. Zkazila jsem to a je mi to teď moc líto, chtěla bych mu to vynahradit a dostat jeste šanci az na tom psychicky nebudu tak špatně. Proto vás prosím o odpověd: jak byste na mém místě postupovali? Z pohledu muž i žena. Popřípadě nějaké další rady, jak bych měla postupovat? Jen bych ještě dodala, že je starší, ale oba jsme dospělí a rozumní lidé. Děkuji všem za rady a odpovědi:)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? iceT před 4257 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Buď upřímná a tomu člověku na síti sděl,že jsi nebyla ve své kůži,důvody prezentovat nemusíš,normální člověk takovou indispozici pochopí.
0 Nominace Nahlásit |
Řekla bych mu rovnou, že mu moc děkuji za fajn setkání, které ti v tu chvíli i dost pomohlo, protože teď prožíváš složitou situaci – a řekla bych co se děje. A také bych mu pověděla, že jsem tím pádem nebyla ve své kůži a možná nebyla ta holka, se kterou si po netu tak rozumněl. Ale že ti jeho přítomnost byla milá, a že by ses s ním ráda viděla i jindy. Nemusíš se omlouvat za to, co se ti smutného děje, je to lidské – to bys byla akorát za sobce, který vše osobní a důležité dokáže hodit za hlavu kvůli týpkovi, kterého sotva zná. Jestli by se mu to nelíbilo, není moc o co stát.
5Kdo udělil odpovědi palec? iceT, johana 56, pokazdejinak, Hykam, anonym
před 4257 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jak píše iceT, je normální, že člověk na první schůzce je nejistý,
nervózní a že se to všechno projeví na jeho chování.
Pár takových setkání jsem taky absolvoval než jsem našel tu pravou a ta
nervozita byla oboustranná. Věř, že každou další schůzkou se to bude jen
zlepšovat.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |