Když mám program a kliknu v nápovědě na homepage nebo aktualizaci, tak se mi ta stránka pokouší otevírat v Chromu jako v hlavním prohlížeči, jak tohle přenastavím na Operu?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, johana 56 před 4238 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Skoč do Start-Výchozí programy a tam si nastav Operu jako výchozí. Pokud máš XPéčka, tak je to Start-Všechny programy-Přístup a výchozí nastavení programů.
Případně můžeš jít do Start-Ovládací panely-Možnosti složky a tam u souborů MHT, HTML, HTM apod. si nastav výchozí Operu.
Jinak ten Chrom odinstaluj, sleduje aktivitu svých uživatelů ikdyž ho nepoužíváš. Je tam apliakce Google Updater, která odesílá dost informací o tvým počítači do Googlu.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?bolak Nahlásit |
Teď a takto je nutné vědět jaký máte operační systém. Já to napíši názorně na Windows 8.
Najedete si myší do strany rohu aby na Vás vykouklo menu kde následně zvolíte Nastavení → Ovládací panely. Následně kliknete na Skupinu Programy. A pak zvolte nastavení Výchozí programy. A vyberete Operu a tam kliknete na Vybrat výchozí nastavení tohoto programu. Zaškrtnete přípony .htm, .html, a protokoly http a https – a uložíte.
0 Nominace Nahlásit |
nástroje ,možnosti internetu a zvolit svoji domovskou stránku
Doplňuji:
popř.start programy a nastavit tam operu
Upravil/a: Braník
0 Nominace Nahlásit |
Bedy: a teď mi ješttě řekni, proč se mi v opeře při downloadu někdy stahujou obrázky a videa jako mp3ky a nejde to přenastavit.. musim to vždycky uložit bez přípony a pak jí ručně přidat, protože jak se to jednou uloží jako mp3 tak už to pak nejde změnit a při spouštění taovýho videa ve videopřehrávači mi to pak hází chybu..
Braník: já se přece neptám na domovskou stránku, ale na nastavení opery jako hlavního prohlížeče…
kolenem :)
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |
Software |