Z většiny klobásků nebo párků nelze stahnout střívka (obal) jak za studena tak za tepla, málokdy jsou tak jemná že při jídle nevadí. Neznáte nato nějaký fígl, hospodynky? Nebo že bych byl jen já takový mlsoun?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? BEAES před 5177 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Většina střívek na klobásách a párcích není určena ke stahování, pouze ty umělé.
2Kdo udělil odpovědi palec? GM, salsa verde
před 5177 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dřív se uvařené párky opláchly studenou vodou aby mohly jít oloupat/stáhnout. Jak je to dnes nevím, stahování je ztráta času.
2Kdo udělil odpovědi palec? ReHu, elektrikář
před 5176 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Někdy to nejde ani ukousnout, to máš pravdu. Ale fígl na to nemám. Mohu ale doporučit dělat párky v mikrovlnce/propíchat je/nebo nad párou, je to chuťově lepší, mlsoune.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |