Avatar uživatele
leporela22

Jak nejlépe připravit pstruha podle vás?

Dobrý den chtěl bych se vás zeptat jak je podle vás nejlépe připravený pstruh a s čím. Jelikož jsem ještě nikdy pstruha nedělal tak jak je to podle vás nejlepší. Jestli smažit na másle nebo péct v alobalu nebo grilovat a s jakou přílohou se nejlépe hodí.
děkuji za každou inspiraci.

Zajímavá 0 před 3091 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Nejlépe jen na másle. Trochu pepře, trochu soli, můžeš přidat i kmín. Jako přílohu bílé pečivo, já mám raději vařený brambor.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
mosoj

Já je chytám, smažím a baštím takto :

http://photo.u­loziste.com/?fot­ka=48c504491f4c4c70­.jpg&d=v2d4f1d4fdd4b40d&­size=5

  1. Pstruha ihned po zabití vykuchat. Prodlení dvě hodiny je již moc ! Maso moc změkne!!!
  2. Pstruha zbavím hlavy i ploutví. Řádně očistím ( oškrábu šupiny) a utřu utěrkou.

3.Smažím na másle , přidám kmín a osolím podle chuti.
4. Na závěr smažení klepnu jedno vajíčko.
4. Baštím tak jak je na obrázku.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Hans51

Drape, ano, v jednoduchosti je krása! 😉 možná ještě nějakou bylinku, ale víc nic 🙂

před 3091 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek