Zdravim, Mam moZnost pracovat jako rozvozce pizzy. Chtel bych se tak zeptat nekoho, kdo s tim ma zkusenosti jak prace probiha od doby kdy prijdu do pizzerie. Jasne, kazda pizzerie to muze mit jinak, proto uvitam vice komentaru.Nevim jestli si to predstavuju dobre nebo spatne. Prijdu do prace, prevlecu se do firemniho, to je asi jedinne na cem se shodneme. Pochopitelne nebudu jezdit s jednou pizzou, ale udela se mi nejaka varka, rekneme 10 pizz ktere jsou v krabici, a ty si odnesu do auta. Listky od tech pizz sezenu kde? Zrejme bych mel jezdit od te pizzy ktera se objednavala jako prvni. Poznam to nejak? na uctence bude i adresa, kdyz tam dojedu, ktera z tech pizz patri zakaznikovi? tezko budu otevirat krabice a divat se ktera je se syrem a ktera se zampiony. Pokud vse dopadne dobre, rozvezu vsech 10 pizz vratim se do pizzerie a vse zase nanovo. Budu velice rad za vse poznatky, zkusenosti ci zlepsovaky dekujiii 🙂
Zajímavá 0 před 3600 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Kolega jí rozváží vždy po práci,ale je to makačka,vozí i do noci
svým autem.
Nedoporučuju motocykl
http://www.vysmech.eu/takhle-vypada-rozvoz-pizzy/
0
před 3600 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
listky dostanes spolecne s pizzama, obvykle je na krabici cislo korespondujici s cislem na listku. Vetsinou kdyz se chystaji objednavky, tak je dobre premyslet, jak pojedes a seradit si objednavky (i kdyz je frmol, tak si prolitnou adresy a nelitat po regionu bez rozmyslu). Jak se blizis, tak akorat informujes zakaznika, predas objednavku atd…
0
před 3600 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek