Koupil jsem si novou 20 000 mAH powerbanku.
Po úplném vybití jsem ji plně nabil a vyrazil na cesty, v závěru dne,
když jsem si chtěl nabýt mobil, plně nabytá powerbanka mě indikovala 0 %
energie, takže jsem měl útrum.
To už je 3 powerbanka, kdy jsem mě to stalo. Mám 3 powerbanky, od různých značek.
Četl jsem, že to údajně power banky dělají, když jsou v ochraném režimu, což je mě kničemu na cestách.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 155 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Citace: „Ochrana proti přepětí / nadproudu / nadměrnému vybití: Ochrana proti přepětí a proudu deaktivuje nabíjení, když napětí a proud baterie překročí bezpečnou prahovou hodnotu, a ochrana proti nadměrnému vybití zakáže vybíjení, když napětí baterie klesne pod prahovou hodnotu. Ochrana proti zkratu: Ochrana proti zkratu zablokuje vybíjení, pokud je detekován zkrat. Vstupní přepěťová / nadproudová ochrana: při obráceném nabíjení powerbanky, pokud je vstup příliš vysoký nebo překračuje nastavené napětí nebo proud, powerbanka zakáže nabíjení. Ochrana proti přehřátí: Ať už nabíjíte powerbanku nebo zařízení, nabíjení se deaktivuje, když je teplota baterie příliš vysoká nebo nízká“. Jinými slovy, powerbanka může zakázat nabíjení, pokud je nabíjecí napětí příliš vysoké.
0
před 155 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Hmmm, tohle už jsi zkoušel? https://www.anker.com/blogs/power-banks/solving-power-bank-charging-issues-how-to-reset-power-bank
0
před 155 dny
|
0 Nominace Nahlásit |