My když se nám udělá plíseň an kvasu, tak ho vylejváme a už ho nevypalujeme. Ale jak odstranit pach, to nevím. Snad jedině nechat hodně dlouho vyvětrat. Slivovice to stejně potřebuje.
0
před 5419 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bohužel tento problém nelze vyřešit. I když ji necháte větrat tak tam ta chuť zůstane, to není o pachu ale o chuti kterou slivovice nasála během kvašení. Je velice nutné kvas hlídat a dodržovat čistotu.
0
před 5419 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Plisen nahore kvasu nevadi,ale musi se pred pred cestou do palenice vyhodit at se nepomicha se zbylym kvasem.ta plisen dela takovou zatku na kvase,kdyz zacne padat dolu musi se odstranit a dat kvas vypalit.Ja do spatne ho alkoholu daval na 1 litr jeden az dva sacky vanilkoveho cukru,anebo kondenvovany ananas.Zkusto,snad to trochu pomuze. AHOJ
0
před 5417 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pomůže dát do demižonu někloik balení živočišného uhlí a pak přefiltrovat.Aktivní uhlí to může na sebe navázat.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |