Způsobů placení je víc. Osvědčilo se mi přímé placení debetní kartou, kterou odblokuji ve smartbankingu jen na okamžik zaplacení objednávky.
Upravil/a: Hlada
0 Nominace Nahlásit |
Správný systém navrhuje Hlada. Pozor, Jiří Bohumile – pokud se v posledních týdnech něco nezměnilo, tak stávající situace je taková, že Aliexpress platby pomocí PayPalu nepodporuje. K tomu placení kartou jen tolik, že karta musí mít povolení pro e-komerce, to jest pro platby na internetu. Ne vždy to konkrétní karta u konkrétní banky má povoleno automaticky, někdy se o to banka musí požádat. Obecně, pokud už se tato karta použila k zaplacení třeba i na nějakém českém éšopu (a platba se uskutečnila), e-komerce jsou povoleny.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud chceš nakupovat na Ali, podívej se na „jaknakupovatna.cz“, tam je celý postup. Pro platby je pak nutno zřídit účet na PayPal a přes ten se, příkazem z debetní karty, nebo z účtu, převádí z banky peníze. Ale to vše i jak se ten účet zřídí, by mělo být na tom serveru popsáno. Já už to z hlavy nepamatuju, dělal jsem to někdy víc jak před rokem a půl. A ten účet na PP Ti pak zůstává funkční i pro další nákupy.
0 Nominace Nahlásit |
U některých karet to nejde vůbec. Nejlepší možností je informovat se ve své bance.
0
před 2743 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek