Dobrý den chtěla jsem se zeptat jak poznám zánět…Pokousal mě pes v okolí oka a obočí těsně nad okem a hrozně mi to nateklo ještě jsem s tím nikde nebyla .Ale pállí to a hřeje a už to začalo bolet aniž by se toho člověk dotknul.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4368 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
no ty jses teda dobra .....byl to alespon tvuj pes ?…vzhledem ktomu ze psi zerou uplne vsechno tak je mozne ze tam zanet mas…dostal se stam s psimi slinami …to je fuk …pokud to mas natekle kolem oci a tvare jsou meke tkane ony rady otekaji …pokud to mas vic nez 4 dny (pocitam ze te pes stiskl pri hrani kdyby chtel kousnout tak nemas pul obliceje )…tak to paleni a hrani bude nejspise ..priznak hojeni …takze budto stim muses zajit k doktorovi ..a zatim si to namazat nejakou antibiotikovou masti …pozor nesmi se dostat do oci!! …kdyby se to stalo mi tak bych nejspise pouzil jitrocel kopinaty …rozdrtit a nechat na noc …pusobit …ale nevim v jakem jses stavu ty…takze zi zajdi k lekari pokud je to spatne.. …pokud odhadujes ze stim nic vazneho nebude tak ok…infekci by jsi poznala …podle hnisu a zarudnuti.....hnis je dobry tak se zbavuje rana infekce …
0 Nominace Nahlásit |
Udělala jsi chybu, že jsi nebyla hned po události u lékaře. Neváhej a naprav to.
0 Nominace Nahlásit |
Nejprve je důležité pokuset se zjistit, zda-li je pes očkovaný proti všem možným onemocněním. Můžete se tak vyřadit spoustu možností onemocnění. Mého otce pokousal pes do ruky, a že dostal zánět poznal tak, že mu to celé oteklo, několik dní se to nechtělo vůbec hojit ani po dezinfekci a ošetření, následně ztratil cit v prstech které mu pes pokousal a trochu to změnilo barvu. Také to bolelo. Nakonec tedy se mu to po řádném ošetření doktora zlepšilo, ale nesměl s tím nic dělat a dodnes ten prst nemůže dovřít do pěsti. Doporučuji to pořádně umýt nějakou dezinfekcí, potom náplast nebo tak něco a jít s tím k doktorovi s informací ohledně očkování psa..
1Kdo udělil odpovědi palec? kajaindrova
před 4368 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek