Ahoj… mám ve tříde hodně moc dobrou kamarádku…sedíme spolu v lavici… jí bude 14 a me je krátkodobě 15. moc ji mám rád a miluju jí… jak jí mám vyznat lásku či pozvat na rande abych neco nepokazil a nebyl neomalený… budu si cenit každé odpovědi či rady.. mocinky vám děkuji.. Dodo
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 5371 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
to je složitý… já to řešil básněmi a květinami, ale bylo to na ně moc hrr, lépe prý je jít na to pomalu, někam ji pozvat na sklenku, případně na kulturní akci. Chcete-li „to mít za sebou“, můžete na tento sraz přijít rovnou s květinou, ale mně se tento zdánlivě ideální postup bohužel nikdy nevyplatil. V tomhle směru doporučuji knihu Jeremyho Daldryho „Nebuď takovej balvan!“, která je začátečníkům v randění ideálním pomocníkem, průvodcem a poradcem. Záleží taky na tom, jak moc se znáte a odhadnout, „na co je“, co by na ni udělalo dojem, zapůsobilo, udělalo radost…
0 Nominace Nahlásit |
Začni nezávazným hovorem a cit by tě měl vést dál,ale opatrně ať si to nepokazíš ,to bude asi první velká láska,viď?S vyznáváním lásky počkej!A na zmrzku ji klidně pozvi:-))
0 Nominace Nahlásit |
Záleží na tom jaký je typ. jestli je romantička tak třeba ty básně. třeba si i zjistit jaký má zájmy. jinak ¨si myslím že květinu ocení každá a nemusí to být hned kytka z květinářství.
0
před 5369 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1715 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 688 | |