Mám nahrané rodinné kazety. Ale éra videi končí a já bych potřeboval poradit jak tyto kazety přehrát na DVD.Jak připojit video na počítač, jaký program k přenosu potřebuji a jek postupovat. Z počítače již film dostanu na DVD přes Nera (doufám).
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? ReHu, Verulik před 5299 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
V níže uvedeném odkazu,najdete rady,jak to udělat.
http://www.slunecnice.cz/tipy/jak-vhs-kazety-premenit-na-dvd/
A nebo si to můžete nechat udělat,to je aspoň pro mě jednoduší metoda. Na internetu je spousta firem,zasílám jako ukázku na jednu
0 Nominace Nahlásit |
Video propojíte kabelem s PC (S-Video).Program na převod i střih je Pinacle Studio.Pak už to je celkem hračka.Vzhledem k pořizovacím nákladům,aby jste těch pár kazet mohly mít na DVD nebo v PC vám,ale doporučuji využít nějakou firmu,která vám ráda výjde vstříc.Bude to i pro vás pohodlnější.
0
před 5299 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
firmu www.prevodkazet.cz mohu doporučit. Přepsala mi veškeré domácí video a byl jsem spokojen.
Zdroj: www.prevodkazet.cz
0
před 5298 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Propřípad že to ještě někdo chce udělat chce to televizní kartu do počítače,stačí stará analogová.Postačí anténí vstup. V ovladači televizní karty si naladíte kanál kde vaše staré VHS vysílá a pak už jen zapnete záznam, ten bych nastavil na formát mp2. Na formát video, avi, divx, mp4,bych to převedl jiným programem který to nebude muset dělat v reálném čase a pokud to nechcete stříhat a nebo upravit obraz či zvuk filtrem tak ani střižnu nepotrebujete. Použijte jakýkoli program pro změnu komprese a formátu. A pak to vypalte na disk.
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |
Software |
Hardware |